+31 010 340 0500

Wij zoeken een juridische oplossing

FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Een jurist is een persoon die de rechtswetenschap beoefend. Een advocaat is een jurist die hoofdzakelijk partijen bijstaat tijdens een rechtszaak. Een advocaat is dus altijd een jurist, maar een jurist is niet altijd een advocaat!

Overigens zijn er procedures waarin men zelf mag procederen, bijvoorbeeld in het strafrecht, bestuursrecht en bij de kantonrechter. Bij alle zaken waar men zelf mag procederen, mag men ook iemand hiertoe machtigen, bijvoorbeeld een zakenpartner of jurist.


No cure, no pay is een veelgebruikte manier van betalen bij advocatenkantoren in de Verenigde Staten. Paksoy & Ozec kan in sommige gevallen op basis van no cure no pay werken. Dit dient u te overleggen met de juristen.


Werkwijze Lloydkwartier Juristen

Lloydkwartier Juristen doet het vooral samen met U. Wij hebben al een aantal jaar ervaring met juridische conflicten en weten hoe belangrijk het is om alles in een keer goed te doen.
Dat begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek, wat geheel vrijblijvend en gratis is voor U.
Tijdens dit gesprek zullen wij goed naar U luisteren en samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Indien we overeenkomen om uw zaak bij ons voor te leggen, krijgt u een jurist toegewezen. Vervolgens gaat de jurist direct aan de slag voor U.

Van ons krijgt u geen onbegrijpelijke brieven en lange e-mails. Maar echt een persoonlijk gesprek, tevens kunt u uw toegewezen Jurist dagelijks telefonisch bereiken. Wij regelen alle beslommeringen met Uw belang voorop. Zodat U zorgeloos verder kunt met uw eigen leven.

Alle correspondenties met de instanties, worden vooraf ter inzage aan u aangeboden indien u dat wenst. Zodat u het eventueel kunt aanvullen of corrigeren. Het blijft immers, altijd uw eigen bezwaar, beroep of verzoek.


 


Ja, wij hebben ruime proceservaring. Afhankelijk van de aard en omvang van de zaak zullen wij het procederen.

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. U kunt uiteraard een open sollicitatie verzenden.

Op vrijdag kunt u zonder afspraak het inloop spreekuur bezoeken (09.30 – 10.30 uur). Wie zich bij aanvang van een (mogelijke) zaak wil laten informeren, kan een afspraak maken voor spreekuurgesprek. U kunt dan in een gesprek van 30 minuten met een jurist bespreken wat er in juridisch zin mogelijk is. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. 

 

 

 

484-571-1726