+31 010 340 0500

Wij zoeken een juridische oplossing

Privacy

Pri­va­cysta­te­ment en coo­kies

 

LLOYDKWARTIER JURISTEN legt in het kader van haar (online)dienstverlening gegevens van u vast. Middels dit privacy statement informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens door LLOYDKWARTIER JURISTEN.

Voor welke doeleinden verwerken wij uw gegevens?

LLOYDKWARTIER JURISTEN verwerkt uw gegevens voor verschillende doeleinden zoals het aanbieden van informatie, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten fraudebestrijding, het voldoen aan wettelijke bepalingen en voor (statistisch) onderzoek naar het gebruik van de website en online diensten, ter verbetering van de dienstverlening. Uw persoonsgegevens kunnen tevens worden gebruikt ten behoeve van marketingactiviteiten van andere, tot LLOYDKWARTIER JURISTEN groep behorende ondernemingen. Hierbij houdt LLOYDKWARTIER JURISTEN zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren. Soms heeft LLOYDKWARTIER JURISTEN bijzondere gegevens van u nodig. Zo kan het bij sommige overeenkomsten, zoals een verzekeringsovereenkomst, noodzakelijk zijn om te vragen naar een eventueel strafrechtelijk verleden.

Bescherming

LLOYDKWARTIER JURISTEN is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van groot belang is. LLOYDKWARTIER JURISTEN heeft passende maatregelen genomen om de website te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Persoonsgegevens van bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De webpagina’s waar bezoekers persoonsgegevens invullen zijn beveiligd middels het SSL-certificaat. LLOYDKWARTIER JURISTEN houdt zich in alle gevallen aan de voorschriften van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Cookiesta­te­ment

LLOYDKWARTIER JURISTEN maakt op haar websites gebruik van cookies.  In dit cookiestatement leest u meer over de cookies en op welke manier LLOYDKWARTIER JURISTEN de cookies toepast op haar website(s).

Wat is een cookie?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Sommige van deze cookies zijn nodig om de site te laten werken; andere helpen ons de website te verbeteren of maken het mogelijk u een betere gebruikservaring aan te bieden.

Soorten cookies
De cookies die LLOYDKWARTIER JURISTEN plaatst bevatten geen persoonsgegevens en zijn niet aan u als individu te koppelen. De informatie die door middel van cookies door LLOYDKWARTIER JURISTEN (of derden) wordt verzameld gebruiken wij voor de volgende toepassingen:

  • Voor functionele doeleinden: om het navigeren op de website van LLOYDKWARTIER JURISTEN te vergemakkelijken.
  • Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de LLOYDKWARTIER JURISTEN website te analyseren. Hiermee kunnen we zien welke pagina’s het meest bezocht worden en waar foutmeldingen ontstaan.
  • Voor het meten van media inzet: wij houden bij hoeveel en welke advertenties aan u zijn getoond (om te voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie ziet) en om te kunnen nagaan of u op een advertentie heeft geklikt.
  • Voor het testen van pagina(onderdelen): hiermee kunnen we onze website aanpassen aan de wensen en gebruikerservaringen van onze bezoekers.

 

Facebook, LinkedIN en Twitter
Op diverse pagina’s op de  LLOYDKWARTIER JURISTEN website zijn knoppen opgenomen waarmee informatie  van LLOYDKWARTIER JURISTEN kan worden gedeeld via de sociale netwerken Facebook, LinkedIn en Twitter. De knoppen waarmee de informatie kan worden gedeeld worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook LinkedIn en Twitter zelf. Als u met een druk op de knop de informatie deelt wordt door het betreffende bedrijf een cookie geplaatst. LLOYDKWARTIER JURISTEN heeft daarop geen invloed.
Leest u de privacyverklaring van Facebook, van LinkedIn en van Twitter om te zien welke gegevens worden verzameld en hoe die gegevens worden gebruikt.

Verwijdering van cookies
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

484-571-1726