+31 010 340 0500

Wij zoeken een juridische oplossing

Situaties

Bekijk de situaties die zich kunnen voordoen


U hebt een declaratie ingediend bij uw verzekeraar, bijvoorbeeld omdat uw kind een bal trapt tegen de auto van de buren. Uw verzekeraar vergoedt de schade niet. Op grond van de polisvoorwaarden zou u recht moeten hebben op een vergoeding. U wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Onze juristen geven antwoord.
De verzekeraar is het oneens met uw declaratie


U hebt een nieuwe inbouwkeuken, tegel vloer of een grote eettafel gekocht. Bij aflevering blijkt dat het anders is dan afgesproken. De keuken heeft een ander formaat, de tegels hebben een andere kleur of de eettafel is van een ander soort hout. Wat kunt u doen? Lloydkwartier Juristen geven antwoord.
Aankoop niet volgens afspraak


U hebt een auto gekocht. Maar kort na de aankoop blijkt dat de kilometerstand niet klopt of dat de motor defect is. Dit kan een verborgen gebrek zijn: een mankement dat bij de aanschaf van de auto niet zichtbaar was. En nu?
Aankoop defecte auto


Uw werkgever wil u ontslaan omdat het niet goed gaat met het bedrijf, vanwege een reorganisatie of andere bedrijfsveranderingen. Uw werkgever vraagt dan een ontslagvergunning aan om bedrijfseconomische redenen bij het UWV. In zo’n onzekere situatie is het goed om te kunnen rekenen op de deskundige hulp van Lloydkwartier Juristen .
Ont­slag UWV be­drijfs­eco­no­mi­sche re­de­nen

 

 

 

484-571-1726